22 januari t/m 28 januari 2018

Save the date! Reserveren vanaf 4 januari!

Deze editie introduceren we het thema Aperitief. De ideale start van een gezellige culinaire avond en het drankje om de smaakpapillen op te wekken. Net als het afgelopen jaar kiest organisator LeidsLekkers niet voor de drukke (feest)maanden november en december, maar de relatief rustige periode aan het begin van het nieuwe jaar. De restaurants in en om Leiden presenteren hun favoriete Aperitief en gerechten gedurende de week. Reserveren voor een lunch of diner tegen een speciale prijs kan via deze website en Bookdinners.

 

 

ART & APERITIEF - Marktsteeg 10

In de weken vooraafgaande aan de Leidse Restaurantweek openen wij ter promotie onze eigen Art & Aperitief locatie aan de Marktsteeg 10. Een unieke culturele ontmoetingsplek waar de bezoekers van donderdag t/m zondag kunnen genieten van een mooi Aperitief.

Naast diverse tentoonstellingen van o.a. Casper Faassen wordt er iedere dag een cultureel programma aangeboden. Uiteraard is het mogelijk om op de locatie direct te reserveren voor de Leidse Restaurantweek. Ook zal de aftrap (15 januari) van de week hier worden gehouden.

Deelnemers Leidse Restaurantweek 2018 Restaurant aanmelden
Filter
    Restaurantnaam Keuken Lunch Diner Plaats  

Top