LeidsLekkers, lokaal genieten!

Op zoek naar een leuk restaurant in Leiden en omgeving? Dan ben je bij  LeidsLekkers aan het juiste adres. Het platform waar je alles vindt op culinair gebied! Van tips over restaurants, blogs, acties, recepten tot evenementen. Daarnaast zijn wij nauw betrokken bij de organisatie van diverse lokale culinaire evenementen.

Overzicht restaurants in Leiden

Met ruim 200 culinaire spots is LeidsLekkers het platform voor lekker eten en drinken in Leiden en omgeving. Leidenaren op zoek naar een leuk restaurant voor een romantisch etentje met partner of voor een avondje uit met een groep vrienden, slagen altijd met de Zoek en Vind optie. Op de profielpagina van de restaurants proef je de sfeer door foto’s en een virtuele tour, zijn er leuke acties te vinden en is het mogelijk om direct te reserveren.

Neem in de zoektocht naar een leuk restaurant voor een etentje met partner, vrienden of collega’s eens een kijkje op de restaurant overzichtspagina. Hier kun je filteren op keuken, prijs, dieet en “dichtbij” bijvoorbeeld hartje Leiden. 

Evenementen

LeidsLekkers organiseert in samenwerking met partners diverse lokale culinaire evenementen. Evenementen als de open dag van de Universiteit Leiden, de culinaire markt van de EL CID-week en de Leidse Restaurantweek. Volop lokaal genieten dus! Bekijk de aankomende evenementen. 


LeidsLekkers, lokaal genieten.

Top